pondelok 22. apríla 2013

Tenisky na platforme


TENISKY NA PLATFORME...veľa z vás ich už určite nosí nejeden piatok. Tenisky na platforme navrhla módna návrhárka Isabel Marantová pre Willow Smith. Z topánok sa rýchlo stal hit nielen u nás. V luxusnom e-shope Net-a-porter.com sa predali naozaj rýchlejšie ako hocikto predpokladal a to stáli až 760 dolárov.
Tenisky na platforme sa objavili v kolekciách Yves Saint Laurent, See by Chloé, Guiseppe Zanotty či Lanvin a mnoho iných. Postava sa v týchto topánkach zdá vyššia, štíhlejšia, nohy sú dlhšie, lýtka vypracované. Navyše sú pohodlné a dajú sa ľahko zladiť s hocičím čo máte v šatníku. Čo viac si človek môže priať :D Módne blogy sa však k týmto topánkam stavajú kriticky, vraj väčšina modelov pôsobí nežensky až priam vulgárne. Kritikov však veľmi nikdy nepočúva pretože topánky sa tešia veľkej obľube a nosia sa po celom svete. Dokonca ani celebrity nad nimi neohrdli nosom. Obuli si ich hviezdičky ako Dakota Fanning, Kate Bosworth, Karolina Kurková či Nicki Minaj a samozrejme množstvo iných. 





Beja :)


Hmmm blog, keby ste videli koľko nadšenia sme prejavovali keď sme s tým začínali :D Ale väčšinou nič nie je tak ako si to človek predstavuje. Asi sa nám zdalo že máme priveľa voľného času keď sme tento blog zakladali. Dlho sme tu ani jedna nič nenapísali ale to je celkom pochopiteľné, mali sme toho vyše hlavy, ja som už skoro 2 mesiace bez internetu, ale ani to všetko nás neospravedlňuje. Oblečenie, doplnky, topánky a make-up sú veci ktoré zbožňujeme a verte mi vedela by som tu o tom písať celé hodiny. Teraz keď sedím doma s horúčkami sa mi to asi hovorí celkom ľahko keďže mám kopu času niečo napísať, práve preto aj píšem kým som chorá aby som mala aspoň 2-3 články na pridanie a dúfam že ma to zase chytí tak že budem pridávať pravidelne. Uvidíme :D Každopádne mi odpustite že články sú možno neaktuálne a tak lebo nie sú písané v ten deň ako sú pridané. Ale ja sa hádam polepším. Ak je to ešte možné :D 
S láskou
Beja :)