nedeľa 23. decembra 2012

Kočky moje strašne Vás zanedbávame :( Mrzí nás to a dúfame, že sa polepšíme ! Dáme si to ako predsavzatie do nového roku !!! ;) Užite si Vianoce a neopite sa veľmi na Silvestra :) 

 Šťastné a Veselé Vianoce Vám s Lásky prajú vaše A&B !! ;) 

nedeľa 9. decembra 2012

Winter´s coming ;)

Ahojky,

Keďže už napadlo aj kúsok snehu s Ajuš sme si spravili tak trochu "foto" sobotu. Ráno sme sa vybrali hľadať miesto kde by sme si mohli pofotiť naše ksichtíky :D Vonku mínus 11 ale ani to nás neodradilo. Poriadne sme zamrzli, hlavne Ajuš. Tu je výsledok našej sobotňajšej práce :) 
















Toľko k naším ksichtíkom :D (Beja) 
PS: Máte radi zimu? :P

utorok 4. decembra 2012

Nechty
Čaky mňauky ! :D
Hrozný začiatok týždňa.. Zima neskutočná + sa mi pokazil mobil tak mám starý a prišla som na to, že mi chýbal :D Dnes nám pekne nasnežilo skoro som sa zabila cestou domov... Snáď máte lepší začiatok týždňa ako  ja.. J Ale nie o tom vám tu chcem  písať... Pripravila som si pár rád ako predísť štiepeniu nechtov a ako sa starať o ruky aby aj v zime bola pokožka krásne hebká.. J

Štiepenie nechtov
Mne osobne sa nechty nikdy neštiepili takže s tým nemám osobnú skúsenosť ale mojej sestričke sa štiepia a lámu  tak som trochu googlila a snažila som sa nájsť niečo hlavne na prírodnej báze. Ženy na blogoch a iných stránkach najviac písali o máčaní nechtov do olivového oleja s citrónom a medom.
Recept: miska
         citrón
         med
         olivový olej
Takže zoberiete si jednu misku takú aby ste si do nej naraz mohli namočiť obe ruky. Do misky odšťavíte jeden citrón pridáte 2 čajové lyžičky medu zamiešate a nakoniec 4 polievkové lyžice olivového oleja. A potom už len na 10 minút namočíte nechty do 
zmesi opakovať by ste to mali minimálne dva krát do týždňa.


Ďalej som našla aj rôzne prípravky v podobe lakov, olejov alebo tabliet.. 1. lak na nechty Eveline s vápnikom a kolagénom 2.70€ na internete.. treba googliť :D
        2. Gehwol olej na nechty stačí zadať do googlu a vybehne vám eshop tejto značky.
       3. Zinok+Vápnik+Horčík myslím si, že tieto zložky pozná každá z nás a v každej lekárni vám poradia najvhodnejšie produkty obsahujúce tieto prvky.. :)
Samozrejme nemôžete očakávať výsledky hneď na prvý krát všetkému treba dať čas veď trpezlivosť ruže prináša. :)

Laky na nechty a ja :D
Hm.. niekedy mi bolo totálne jedno ako moje nechty vyzerajú ale potom prišiel záujem o chalanov a tým pádom musí byť všetko top :D Aj ohrýzanie nechtov ma omrzelo.. :P nepotrpím si  na nonstop nalakované nechty neviem akými farbami ale potrebujem ich mať pekné.. Takže priesvitný lak mám skoro stále na nechtoch. Aj keď posledné týždne striedam kadejaké farby... Vždy som milovala krvavo červené laky na nechty takže tie v mojej zbierke nemôžu chýbať. Robia ich všetky možné značky kozmetické.. najlepší pre mňa určite rimmel potom miss sporty a essence... 

No mojím momentálnym favoritom je modrý taký šmolkový lak na nechty od Miss Sporty je to odtieň 2203mrzíma, neuvidíte foto ale na googli som ho nenašla a fotiť sa mi nechcelo XD.
Ale laky Miss Sporty a Rimmel sú pre mňa najlepšie takže treba skúšť a testovať. 
A pre baby so silnými a zdravými nechtami.. Buďme šťastné za naše nechty aj keď si vyžadujú starostlivosť ale nie až takú..  :))

Suchá pokožka
Neviem ako vy ale moja pokožka je náchylná na zimu.. preto si neustále musím krémovať hlavne ruky.. V zime nenosievam rukavice preto si to odnášajú asi najviac vzhľadom na to, že je to nechránená časť... Favoritom tejto zimy je pre mňa krém na ruky od Dove intensive nourishment. Vonia, hydratuje, ľahko sa vstrebáva no geniálny je :D Ale ani Avon nemá zlé krémy a úplne najlepšie sú 100% Neutrogena :)). A samozrejme Labello na pery najlepšie.. :)) Dúfam, že vám tento článok pomôže . (Ajuš) 



nedeľa 2. decembra 2012

MISS SPORTY STUDIO LASH

A zase ja :P 

Dnes to budú recenzie na dva produkty od Miss Sporty konkrétne dve riasenky. Prvá 3D Volumythic & druhá Eye opening & lash sculptin. Začnem   pri maskare Eye opening a lash sculptin. Povedala by som, že je to taký lepší priemer. Je to čierna maskara ktorú používam denne. Mám radšej objemove riasenky ako predĺžujúce takže mi vyhovuje. :) Má zaujímavú gumenú rovnú kefku ktorá sa ale dá ohýbať čiže si dokážete vytvarovať riasy tak ako chcete. :) Výdrž je celkom dobrá ale nie je to nič extra  v škole mi vydrží a to je pre mňa podstatné. :)  Takže tak 7/10 ;) 


A teraz  3D Volumythic neveiem prečo ale táto špirála je pre mňa celkom sklamaním. Možno je to tým, že keď použijem len ju tak mi riasy len predĺži a vyzerajú ako pavúčie nohy a to sa mne nepáči. Ale väčšinou ju kombinujem s objemovými riasenkamy tak to újde. Má podobnú kefku ako vyššie spomínaná špirála len táto nie je rovná ale ohnutá. Takže zhrniem to tak, že treba vyskúšať a uvidíte. :) Myslím si, že pre baby v našom veku hlavne pre tie čo nemajú peniažky nazvyš je kozmetika Miss sporty ideálna už len s cenového hľadiska ale je aj celkom v pohode. Takže testujete skúšajte a dúfam, že tieto moje recenzie vám aj nejak pomôžu. :) 
Príjemný nedeľný večer a dobrý začiatok týždňa vám prajem :) (Ajuš) 


sobota 1. decembra 2012

Miss Sporty So Matte Perfect Stay

Holky moje :) Dlho sme sem nič nepridali.. Nie, žeby nebolo o čom ale nebol čas a ani nálada... Mám taký pocit ako by sa môj a Bejkin život začínal podobať na nejaký hlúpy film alebo čo... Ale nejdem vás zaťažovať našimi problémami.. :) Dúfam, že vy sa máte dobre a že vás poteší recenzia na púder od Miss Sporty So Matte Prerfect Stay .   Takže vyskúšala som už množstvo púdrov ale ani jeden mi nesadol. Buď sa rýchlo stieral alebo sa strašne prášil a vo veľa prípadoch mi nesadol odtieň. Pritom som si kupovala taký ktorý by mal byť akurát na môj ksicht XD. Potom som vyskúšala tento od Miss Sporty a je zatiaľ najlepší. Vydrží mi celý deň prípadne noc ;). Je síce pravda, že keď ho nanášam štetcom tak sa dosť práši ale pokiaľ používam aplikátor ktorý bol pri ňom je všetko v poriadku. Mám potom takú hebkú tvár tak sa stále hladkám :D :D. Púder je dostať kúpiť v troch odtieňoch ja aj Bea používame dvojku. Cenovo je prístupný stojí tak okolo 3.50€ najlacnejší majú v DMke. Plus má aj pekný tmavomodrý obal ktorý sa dobre uzatvára čiže žiadne otvorené púdre v kabelke nehrozia a keďže má aj zrkadielko tak je úplne ideálny na cesty :).  Takže ak sa neviete rozhodnúť skúste vyskúšať a uvidíte či aj vás chytí za srdce tak ako mňa ! :) (Ajuš)